2009. szeptember 7., hétfő

Nagymama


Gondolnátok, hogy ez a csaj most lett nagymama? Ő Tracy Reifkind, és nagyon inspiráló a blogja, főként fogynivágyóknak. Amikor lankad bennem a lelkesedés, kicsit beleolvasok és a fanatizmusa képes engem is fanatizálni...

4 megjegyzés:

MZsu írta...

Érdekes, nekem mindig az volt az érzésem Tracy-vel kapcsolatban, hogy(ez talán durva így) vmi nem stimmel vele. Egy időben folyton azt ismételgette, hogy az élet milyen gyönyörű, minden tökéletes, olyan boldog, hogy minden úgy megy, ahogy megy.... Nagyon jó, ha valaki így áll hozzá a dolgokhoz, de ő mintha csak magát győzködte volna, nekem meg az agyamra ment ez a mű-optimizmus. Az edzéssel és étkezéssel kapcsolatos írásai annyira háttérbe szorultak ekkor - azt hiszem, kb. egy éve - hogy abba is hagytam az olvasását. Neked nem volt ilyesmi érzésed vele kapcsolatban?

andrea írta...

Húhúúú, de mennyire... Aztán Gabitól tudom, hogy tényleg ilyen, kicsit nem normális.
Valószínűleg ő azon emberek közé tartozik, akik mindenre képesek rákattanni, korábban az evésre, most az egészséges étkezésre, meg a KB-re. Viszont ami élőben ijesztő, az a blogon át elég inspiratív.
Én mondjuk nem falok fel egy csomó szart cheat-day ürügyén, de nem is érzem magam rossz embernek, pusztán attól, hogy lecsúszott egy Rigó Jancsi. Emmá beteges.

MZsu írta...

:-) :-) :-)

Betti írta...

Én még a Női szeszélytől sem érzem magam rossznak... ;-D