2009. augusztus 6., csütörtök

The Anti-Estrogenic Diet avagy anti-ösztrogén diéta

Mindenki ismeri a makacs hurkákat a pocin, melyek az istennek nem mozdulnak? Válogatott kínzások, különféle diéták és gladiátorokat megszégyenítő gyakorlatozás ellenére is ott tornyosulnak, bugyognak dagadoznak???
Régóta szemezek az anti-ösztrogén diétával. Ori Hofmekler neve már előkerült a blogon a Warrior Diet kapcsán. Ezt a diétát kifejezetten a makacs zsír leküzdésére, a környezeti hatások kiiktatására és méregtelenítése ajánlja. Itt a fő cél egészségesebbnek lenni és mellesleg vékonyabbnak. (Mert ugye tudjuk,ami fogyókúrás, az nem feltétlenül egészséges?!)
Lényege: a környezetből származó, túlzott, jelentős részben mesterséges ösztrogénhatású anyagok káros hatásait kiküszöbölje. Ezektől lesznek a makacs, lefogyhatatlan zsírpárnák, a nőies ciciket viselő férfiak és rengeteg-rengeteg szörnyű betegség, melyeket egy kis tudatossággal eliminálni lehet.

Mivel nekem is komoly súlyfeleslegem van az első terhességem óta, szeretném a szoptatás befejezése után végigcsinálni a három hetes kezdő kúrát. Addig is több részletben összefoglalom majd a diéta lényegét, pozitív hatásait és a megdöbbentő tényeket.
Persze ha belevágok, akkor vezetni fogok egy étkezési naplót fotókkal, centiméterekkel és zsírszázalékokkal.
Addig is, akit bővebben érdekel klikk ide.

2 megjegyzés:

Betti írta...

Kíváncsi vagyok a folyamatra és hajrá! Megy a szurok :-)

andrea írta...

Köszi, már nem soká kell várni, Vili baba nem nagyon kultiválja már a cicit...